Ontdek de pure smaak van biologische babyvoeding

Bij Bonbébé kiezen we voor biologisch. Want biologische hapjes, papjes en sapjes hebben pure, toegankelijke smaken. En omdat bij biologische boeren dierenwelzijn en milieu voorop staan, hebben ze ook geen nare bijsmaak.

Kippen, varkens en koeien krijgen op een biologische boerderij meer ruimte en minder antibiotica. En biologische boeren telen hun groente en fruit alleen met natuurlijke bestrijdingsmiddelen.
Het spreekt vanzelf dat wij aan onze hapjes en maaltijden geen kleur-, geur- en smaakstoffen toevoegen. Zo is Bonbébé Bio een verantwoorde keuze, waar je kindje volop van kan genieten. En jij dus ook!

Bio fruitpotjes

Afwisseling is goed. Je kindje eet dan altijd veelzijdig en leert bovendien allerlei smaakjes kennen. Met de Bio fruitpotjes van Bonbébé kun je elke dag variëren, want er zijn maar liefst 26 verschillende soorten. De potjes zijn qua smaak en textuur helemaal afgestemd op de leeftijd van je kindje. En goed om te weten, een testpanel van ouders geeft onze Bio fruitpotjes een 8,0!

Bekijk alle Bio fruitpotjes

Bio menupotjes

Mmm … en wat eten we vandaag? Met de Bio menupotjes van Bonbébé zet je elke dag een ander, smaakvol hapje op tafel. En kun je je kindje uiteenlopende smaken leren proeven. De Bio menupotjes gaan er makkelijk in, zodat de kleine alle goede voedingsstoff¬en binnen krijgt. Natuurlijk hebben we de smaken en de textuur van de maaltijden afgestemd op de leeftijd van je kindje. Wist je dat een testpanel van ouders onze Bio menupotjes heeft beoordeeld met een 8,2? Lekker, toch?

Bekijk alle Bio menupotjes

Bio Diksap

Van zo’n lekker volle drinkbeker krijgt je kindje nooit genoeg. Bonbébé Bio Diksap is gemaakt van puur geperst fruit, waar we verder niets aan hebben toegevoegd. Je kunt kiezen tussen appel, appel aardbei, appel exotisch fruit en peer perzik. En diksap is trouwens ook een smakelijke suikervervanger in je eigen yoghurt of kwark.

Bekijk alle Bio diksap

Bio Hapjes en Bio Smoothies

De Bonbébé Bio Hapjes en Bio Smoothies zijn het ideale tussendoortje voor je kleintje. Gaan jullie er samen op uit? Dan gaan de hapjes en smoothies natuurlijk met jullie mee. Ze bevatten alleen van nature aanwezige suikers, zijn rijk aan vezels en het fruit hebben we fijn gepureerd. Er zijn 6 verschillende smaken. Zo kun je lekker variëren.

Bekijk alle Bio hapjes en Bio Smoothies

Bio Ontbijtpap

Vanaf 1 jaar is je kindje ’s morgens klaar voor pap. En ook voor mam natuurlijk. De Bio Ontbijtpap is supermakkelijk te maken. Het is een bron van vezels en rijk aan vitamine B1. Dat is voor jullie allebei een fijne start van de dag.

Bekijk de Bio ontbijtpap

KOAG/KAG-nr. 4557-0120-0081