Ontdek de smaak van biologische babyvoeding

Bij Bonbébé kiezen we veelal voor biologisch. Dit houdt in dat zoveel mogelijk ingrediënten in onze hapjes en sapjes waar mogelijk biologisch gecertificeerd zijn. De boeren en telers van biologische producten kiezen ervoor om de natuur zoveel mogelijk zijn werk te laten doen, door zo min mogelijk in te grijpen.

Koeien staan minstens 200 dagen per jaar buiten, varkens hebben 0,8 tot 1,5 vierkante meter aan ruimte per dier en een kip heeft gemiddeld 4 vierkante meter uitloop.

Wij voegen aan onze hapjes en maaltijden geen kleur-, geur- en smaakstoffen toe. Zo is Bonbébé Bio een verantwoorde keuze, waar je kindje volop van kan genieten. En jij dus ook!

Bio fruitpotjes

Afwisseling is goed. Je kindje eet dan altijd veelzijdig en leert bovendien allerlei smaakjes kennen. Met de Bio fruitpotjes van Bonbébé kun je elke dag variëren, want er zijn maar liefst 26 verschillende soorten. De potjes zijn qua smaak en textuur helemaal afgestemd op de leeftijd van je kindje. Het testpanel van ouders beoordeelt het Bio fruitpotje Appel, perzik, banaan 4+ met een 7,6!

Bekijk alle Bio fruitpotjes

Bio menupotjes

Mmm … en wat eten we vandaag? Met de Bio menupotjes van Bonbébé zet je elke dag een ander, smaakvol hapje op tafel. En kun je je kindje uiteenlopende smaken leren proeven. De Bio menupotjes gaan er makkelijk in, zodat de kleine alle goede voedingsstoffen binnen krijgt. Natuurlijk hebben we de smaken en de textuur van de maaltijden afgestemd op de leeftijd van je kindje. En wist je dat het testpanel van ouders het Bio menupotje Wortel, bietjes, aardappel, rundvlees 6+ met een 7,8 heeft beoordeeld!

Bekijk alle Bio menupotjes

Bio Diksap

Van zo’n lekker volle drinkbeker krijgt je kindje nooit genoeg. Bonbébé Bio Diksap is gemaakt van puur geperst fruit, waar we verder niets aan hebben toegevoegd. Je kunt kiezen tussen appel, appel aardbei, appel exotisch fruit en peer perzik. En diksap is trouwens ook een smakelijke suikervervanger in je eigen yoghurt of kwark.

Bekijk alle Bio diksap

Bio Hapjes en Bio Smoothies

De Bonbébé Bio Hapjes en Bio Smoothies zijn het ideale tussendoortje voor je kleintje. Gaan jullie er samen op uit? Dan gaan de hapjes en smoothies natuurlijk met jullie mee. Ze bevatten alleen van nature aanwezige suikers, zijn rijk aan vezels en het fruit hebben we fijn gepureerd. Er zijn 6 verschillende smaken. Zo kun je lekker variëren.

Bekijk alle Bio hapjes en Bio Smoothies

KOAG/KAG-nr. 4557-0120-0081