Bonbébé, want opgroeien doe je samen

Je wilt het beste voor je kleintje. Maar als kersverse ouder vraag je je misschien wel eens af: wat ís het beste?

Volgens de Wereldgezondheidsraad is borstvoeding de beste voeding voor je kindje vergeleken met flesvoeding. Bonbébé ondersteunt dit advies. Wil je overstappen naar opvolgmelk? Volg dan altijd het advies van het consultatiebureau of je huisarts.

Bij Bonbébé zijn we er voor je. Met jaren ervaring en met tips van ouders en andere deskundigen. En met ons uitgebreide assortiment aan biologische babyvoeding, luiers en babyverzorging die uitgebreid dermatologisch is getest. Want bij alles wat we voor je kleintje maken staat kwaliteit voorop. Zo hoef je je daar helemaal niet meer druk over te maken. En blijft er genoeg tijd en aandacht over om samen met je kleintje te spelen, te ontdekken en te lachen. Geniet van elkaar! Opgroeien doe je samen.

Natuurlijke babyverzorging, extra mild en zacht

Een babyhuid is superzacht. En net als jij houden we dat graag zo. Daarom zijn al onze verzorgingsproducten dermatologisch getest en pH-huidneutraal, zonder kleurstoffen en zonder parfumallergenen. Van luiers en billendoekjes tot badproducten: met Bonbébé houd je je kindje zacht, schoon en droog, zelfs als het een extra gevoelig huidje heeft.

Billendoekjes, luiers en luierbroekjes

Ook onze billendoekjes zijn zacht en verzorgen de huid. Want wat is er fijner dan zachte, schone billetjes? Daarom hebben we bij Bonbébé ook aan de luiers extra veel aandacht besteed. Van maat 1 voor newborns (2-5 kg) tot luiers en luierbroekjes in maat 5 en 6: voor elk kindje hebben we een ultrazachte en perfect passende luier. Dat scheelt een hoop ongelukjes, ook als je kindje graag en veel beweegt. De absorptiekanalen houden de billetjes dag en nacht droog. Daardoor slaapt je kindje, en jij ook, een stuk langer door. En onze luiers nr. 2, 3 en luierbroekje nr. 5 zijn door het testpanel van ouders beoordeeld met een 7,5!

Wasgel, huidolie en shampoo, allemaal even zacht

Met Bonbébé maak je van badderen met je kleintje een gezellig, knus ritueel. Bonbébé wasgel bevat geen kleurstoffen en parfumallergenen, waardoor het geschikt is voor het gevoelige en kwetsbare babyhuidje.
Met Bonbébé schuimbad maken jullie samen woest grote schuimbaarden. En onze huidolie is zo samengesteld dat die ook ideaal is voor babymassage. Daar genieten jullie allebei van. Is het tijd om de haartjes te wassen? Dan kun je erop vertrouwen dat Bonbébé shampoo met kamille-extract natuurlijk niet in de oogjes prikt. Kamille-extract en panthenol ondersteunen daarbij de natuurlijke vochtbalans en helpen uitdroging voorkomen.

Bekijk alle Bonbébé verzorging

Een smakelijke start met Bonbébé voeding

Borstvoeding is het beste voor een baby, ook na 6 maanden. Daarom is het belangrijk dat je baby zo lang mogelijk de borst krijgt. Wil je daarna overstappen naar opvolgmelk, of naar een combinatie van borst- en opvolgmelk dan kan het consultatiebureau je hierover adviseren. Bonbébé opvolgmelk is er in een aantal varianten, precies afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van je kindje.

En is je kindje toe aan de eerste hapjes? Ook dan reken je op Bonbébé. Al onze babymaaltijden zijn samengesteld door voedingsdeskundigen. En we gebruiken voor onze babyvoeding alleen zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten. Suiker en zout voegen we niet toe. Wat er in zit, is van nature aanwezig.

100% biologische maaltijd- en fruithapjes

Leren eten is echt een avontuur. Voor je kindje, omdat het voor het eerst allerlei smaken proeft. Voor jou, omdat je zeker wilt weten dat je baby genoeg voedingsstoffen krijgt om te groeien. Bonbébé helpt graag een handje mee. En daarom zijn onze maaltijd- en fruitpotjes helemaal afgestemd op de leeftijd van je kindje. Of je kindje nu 4, 6, 8, 12 of 15 maanden oud is. Gemaakt zonder toevoegingen en biologisch.

Lees meer over biologisch

Hapje voor hapje wennen

Met ons uitgebreide biologische assortiment van fruit- en menupotjes, fruithapjes, de verschillende ontbijtpapjes, en diksap went je baby makkelijk aan allerlei smaken en texturen. Onze hapjes en sapjes hebben toegankelijke en lekkere smaken. Door ze een voor een te proberen leert je kind met elk hapje steeds beter proeven en wordt eten ook voor ouders een feest.

Een lekker tussendoortje

Is het tijd voor een tussendoortje? Met Bonbébé Bio knijpzakjes heb je – thuis of onderweg – altijd iets lekkers voor je kindje. Onze knijpzakjes zitten boordevol fruit: zonder toegevoegde suikers, rijk aan vezels en 100% biologisch. Het handige knijpzakje maakt fruit eten extra makkelijk. En afwisseling is er genoeg, want we hebben hapjes en smoothies in 6 toegankelijke smaken.

Bekijk alle Bonbébé babyvoeding

KOAG/KAG-nr. 4557-0120-0081